Huisartsen

Peter2

P. H. (Peter) de Groof 
huisarts

Na mijn basisopleiding geneeskunde heb ik 2 jaar als arts assistent interne geneeskunde gewerkt, hierna ben ik met de huisartsenopleiding gestart. Na 2 jaar met mijn vader (was ook huisarts) te hebben samengewerkt, heb ik in 1989 zijn praktijk overgenomen. De kern van ons mooie beroep is allereerst de langdurige en persoonsgerichte vertrouwensrelatie met de patiënt. Vanuit mijn medische kennis en ervaring probeer ik samen met u te zoeken naar de best passende oplossing voor uw klacht of probleem. Vanuit het besef dat u ook een eigen verantwoordelijkheid en inbreng heeft, binnen uw  mogelijkheden en achtergrond. Ik werk doorgaans op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag in de praktijk. Vanaf 2015 samen met dokter Margot Louwet (dinsdag en vrijdag).   Verder ben ik verbonden aan de huisartsenopleiding van het AMC in Amsterdam.  Op dinsdag werk ik als medisch manager van de huisartsen/spoedpost van het Spaarne Gasthuis in Haarlem. Ook heb ik diverse (landelijke) functies op het gebied van kwaliteitsbeleid in de zorg.  Mijn partner Pauline is klinisch psycholoog /psychotherapeut, samen hebben we 2 kinderen die ook geneeskunde gestudeerd hebben en in het AMC bezig zijn met specialisatie (chirurg) en onderzoek (MDL).

   

mw M. Louwet

 

M. (Margot) Louwet
huisarts

Na het afronden van mijn studie geneeskunde heb ik gewerkt op de afdeling longziekten in het Waterland ziekenhuis in Purmerend. Het laatste jaar van mijn opleiding tot huisarts aan het AMC heb ik bij Peter de Groof in de praktijk gewerkt en sinds oktober 2012 ben ik werkzaam als waarnemend huisarts in verschillende huisartsenpraktijken in de regio. Vanaf februari 2015 werk ik op de dinsdag en vrijdag in de praktijk van dokter de Groof. Als huisarts vind ik het prettig een vertrouwensrelatie met patiënten op te kunnen bouwen en samen met hen te zoeken naar een passende oplossing voor de klacht waarmee zij komen. In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in met mijn man en kinderen en houd ik van lekker koken en eten.

   

Kees L nieuw

C.A.M. (Kees) Limmen
huisarts

Ik ben vanaf 1986 als huisarts gevestigd in Haarlem. Ik werk van dinsdag t/m vrijdag in de Schoterpoort. Op maandag en woensdag werkt dokter Marina Duijn ook in de praktijk. Naast huisarts ben ik ook met veel plezier  huisartsopleider, verbonden aan het AMC. Samen met mijn echtgenote hebben wij twee volwassen dochters. Mijn grootste hobby is sportief bezig zijn op de fiets of op de schaatsbaan. Mijn doel als huisarts is een langdurige vertrouwensrelatie met u op te bouwen en te proberen maatwerk te leveren. Wat werkt er voor u bij uw probleem in uw situatie ? Een grote uitdaging blijft het om mensen in beweging te krijgen, zowel op lichamelijk als psychologisch gebied onder mijn motto : "u bent de moeite van het investeren waard ".

   

 Marina nieuw

M. (Marina) Duijn
huisarts

Na mijn studie geneeskunde (afgerond begin 2008), heb ik 2 jaar als arts gynaecologie en verloskunde (Kennemer Gasthuis en VUmc) gewerkt en één jaar ervaring opgedaan op de spoedeisende hulp als poortarts (VUmc). Sinds februari 2014 ben ik huisarts en werkzaam als waarnemer bij verschillende praktijken in de regio. Ik vind het ontzettend leuk dat ik vanaf februari 2015 vast op de maandag en woensdagmiddag het team mag versterken in de praktijk van dokter Limmen. 
Als huisarts vind ik betrokkenheid bij de patiënt erg belangrijk. Naast goed medisch handelen, is mijn doel de patiënt het gevoel te geven dat er genoeg aandacht aan zijn/haar probleem is geschonken. De verscheidenheid aan mensen en problemen maken het vak iedere dag weer tot een uitdaging!
In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin (vriend en 3 kleine kinderen), vrienden en familie. Daarnaast ben ik geregeld op de tennisbaan te vinden.'

   

Caspar2

 

C.M. (Caspar) Oidtmann
huisarts

Geboren en opgegroeid in Maastricht, heb ik mijn studie en huisartsenopleiding gedaan aan de Universiteit van Amsterdam en het AMC. Na een periode van waarnemingen heb ik in begin 1990 de praktijk van van dokter van Eekelen overgenomen op het Soendaplein.  In 2001 zijn we samen gaan werken in de Schoterpoort. De recente ondersteuning door Willemijn Steketee ervaar ik als zeer prettig. Voor mij staat de vraag van de patiënt voorop, deze is steeds anders in het wisselend perspectief van de patiënt en diens achtergrond en geschiedenis. Het prettige contact en de langdurige relatie met je patiënten, ook in moeilijke tijden, maakt het huisartsenvak voor mij zo boeiend. Naast huisarts ben ik ook SCEN-arts. Dit staat voor Steun en Consultatie bij Euthanasie in Nederland. Ik ben getrouwd met Marleen Crefcoeur. Ontspanning vind ik voornamelijk in de natuur en daarnaast hou ik van tennis en motorrijden. 

   

Willemijn nieuw

 

W.H. (Willemijn) Steketee
huisarts

Na mijn studie geneeskunde heb ik in het BovenIJ ziekenhuis gewerkt voor de specialismen interne geneeskunde, cardiologie en longziekten. In 2011 rondde ik mijn huisartsopleiding af aan het AMC.
Ik heb me in 2012 aangesloten bij het team van de Schoterpoort. Op maandag, woensdag en vrijdag ben ik werkzaam in de praktijk van dokter Oidtmann. Daarnaast hou ik me bezig met kwaliteitsprojecten binnen de Schoterpoort. Wat het huisartsenvak zo bijzonder voor mij maakt, is de diversiteit in klachten en patiënten. Ik vind het belangrijk om een persoonlijke band met patiënten op te bouwen en ze te kunnen adviseren, behandelen en bij te staan.
Naast het huisartsenvak speel ik viool, tennis ik en ga ik graag de duinen in met mijn man en 2 jonge kinderen. 

   

Kees S2

 

 

 

 

C.J. (Kees) Sikkel
huisarts

Na mijn afstuderen in 1988 (VU, Amsterdam) heb ik eerst ervaring opgedaan in het ziekenhuis (interne geneeskunde, chirurgie) en in een verpleeghuis.
Van 1992 tot 1994 deed ik de huisartsenopleiding (VU, Amsterdam) Sinds 1997 werk ik in Haarlem, en vanaf de start in 2001 met veel plezier in de ‘Schoterpoort’. Ik ben opleider van co-assistenten van het AMC sinds 2013.
Als ik opnieuw moest kiezen, zou ik weer huisarts worden. De diversiteit in mensen en problemen, met langdurige contacten, soms verschillende generaties binnen families omspannend, maken mijn beroep boeiend en uitdagend.
Mijn werkdagen zijn dinsdag t/m vrijdag. Op maandag en donderdag werkt collega Natasja Moes in de praktijk.
Afgezien van de geneeskunde hebben jazz, poëzie en hardlopen mijn interesse.
   

 Natasja

N.M. (Natasja) Moes
huisarts

Na mijn opleiding aan de VU en UMC Utrecht ben ik sinds 2001 huisarts. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Haarlem. Mijn speciale interesse heeft de psychiatrie; hierom heb ik dan ook in de periode voor de huisartsenopleiding ruim een jaar gewerkt in een psychiatrische kliniek in Castricum. Tijdens mijn geneeskunde-opleiding heb ik tevens een jaar Culturele antropologie gestudeerd. Vanaf  mei 2003 ben ik met veel voldoening werkzaam in de Schoterpoort. Al jaren in de patiëntenzorg (sinds 2015 twee dagen met collega Sikkel), en sinds twee jaar besteed ik samen met Peter de Groof en Willemijn Steketee tevens een halve dag per week aan kwaliteitsmanagement voor alle vier de praktijken. Een boeiende andere kant van het huisartsenvak dat al zo prachtig is in zijn afwisseling van alledaagse klachten en unieke ziekteprocessen, bij mensen van jong tot oud. En als huisarts hoop ik U hierin zorgvuldig en met aandacht van dienst te zijn!