Huisartsen in opleiding en co-assistenten (AMC)

De huisartsenpraktijk Schoterpoort is een erkende opleidingspraktijk van het Universitair Huisartseninstituut en de basisartsopleiding van het AMC / UvA in Amsterdam. De huisartsen in opleiding zijn al geruime tijd arts, zij hebben meestal al enkele jaren ervaring in het werken in ziekenhuizen en huisartsenpraktijken. De co-assistenten zijn in de laatste fase van de studie geneeskunde, het co-schap huisarts geneeskunde is het laatste reguliere co-schap in de opleiding tot basisarts.

In de praktijk van P.H. de Groof en C.A.M. Limmen worden de huisartsen opgeleid, zij zijn in het 3e en laatste jaar van hun opleiding. In de praktijk van dokter Sikkel worden met regelmaat co-assistenten opgeleid, steeds voor een periode van 5 weken. Tenslotte lopen er in de praktijken van dokter de Groof en dokter Limmen 1x per jaar ook junior co-assistenten een korte stage van 2 weken.

In maart 2018 is Rosanne van Velzen gestart als 3e jaars huisarts in opleiding in de praktijk van dokter de Groof.

Rosanne van Velzen

Mijn naam is Rosanne van Velzen en ik ben vanaf 1 maart werkzaam bij Peter de Groof als huisarts in opleiding. Na het afronden van de studie geneeskunde in 2014 wist ik al dat ik huisarts wilde worden. De diversiteit in klachten en patiënten, het opbouwen van een vertrouwensrelatie en het leveren van persoonsgerichte zorg zijn de aspecten die de huisartsgeneeskunde voor mij zo bijzonder maakt. Voordat ik solliciteerde voor de opleiding wilde ik eerst ervaring op doen in het ziekenhuis. Na 1 jaar op de Spoed Eisende Hulp en 1 jaar op de intensive care te hebben gewerkt ben ik in september 2016 begonnen aan de huisartsopleiding aan het AMC. Ik ben ontzettend blij mijn derde en tevens laatste jaar te mogen werken in deze mooie praktijk in Haarlem.

 

In september 2018 is Payam Vatankhah gestart als 3e jaars huisarts in opleiding in de praktijk van dokter Limmen.

Payam

Mijn naam is Payam Vatankhah en ik ben sinds begin 2014 afgestudeerd als arts. Hoewel huisartsgeneeskunde mij al heel snel erg aantrok, ben ik voor ik voor de opleiding tot huisarts solliciteerde vanwege mijn interesse in het functioneren van de zenuwstelsel van de mens aan de slag gegaan als arts assistent op de afdeling neurologie. Huisartsgeneeskunde met al zijn facetten deed mij echter uiteindelijk toch besluiten te solliciteren waarna ik in 2016 met opleiding aan de slag ging. Inmiddels ben ik derdejaars en ben ik vanaf september 2018 begonnen op de praktijk van dr. Limmen. Tot nu toe heb ik het ontzettend naar mijn zin hier en ik kijk erg uit naar de rest van mijn laatste stagejaar in deze fijne praktijk.